2015-03-20 11:46

2015-03-20 11:46

Kulturstipendiater på Christinateatern

CHRISTINATEATERN

I torsdag kväll utsåg Christinateaterns kulturstipendiater för 2014: Gert Cordes och Margaretha Östberg.

Gert Cordes får sitt stipendium för: Till en ovärderlig person som stått i skuggorna med en utsträckt hand för att köra teaterbarn på turnéer, bära, snickra, måla och dra el.

Margaretha Östberg: ​Ödmjukt och utan stora åthävor har Margaretha under många år varit en klippa i Intresseföreningens och Teaterföreningens verksamheter. Med uppgifter i styrelserna, ofta som sekreterare, men också som programsättare, affischuppsättare och mycket annat har hon som få bidragit till ett rikt scenkonstliv i Kristinehamn.

 

Gert Cordes får sitt stipendium för: Till en ovärderlig person som stått i skuggorna med en utsträckt hand för att köra teaterbarn på turnéer, bära, snickra, måla och dra el.

Margaretha Östberg: ​Ödmjukt och utan stora åthävor har Margaretha under många år varit en klippa i Intresseföreningens och Teaterföreningens verksamheter. Med uppgifter i styrelserna, ofta som sekreterare, men också som programsättare, affischuppsättare och mycket annat har hon som få bidragit till ett rikt scenkonstliv i Kristinehamn.