2015-02-10 09:27

2015-02-10 09:27

På hästryggen genom Mongoliet

KRISTINEHAMN

Årets första kvinnofrukost i Broängskyrkan nu på lördag gästas av Ann-Therese Helgesson, Borås, men uppväxt i Nässundet.

Hon är första svenskan, som gått i mål i The Mongol Derby, som anses som världens längsta och tuffaste häst- kapplöpning. Loppet är 100 mil genom mongolisk öken och genomförs under 10 dagar. Ann-Therese kommer att berätta om många strapatser under loppet, som testade henne fysiskt och psykiskt till yttersta gränsen.

Hon är första svenskan, som gått i mål i The Mongol Derby, som anses som världens längsta och tuffaste häst- kapplöpning. Loppet är 100 mil genom mongolisk öken och genomförs under 10 dagar. Ann-Therese kommer att berätta om många strapatser under loppet, som testade henne fysiskt och psykiskt till yttersta gränsen.