2015-02-04 11:08

2015-02-04 11:08

Måndag för män startar

KRISTINEHAMN

På måndag kväll hålls vårens första samling för Måndag för män.

Då kommer Bernt Magnusson att i ord och bilder berätta om en resa i fjol till Georgien, det bergiga landet mellan Kaspiska och Svarta havet.

I mars kommer Nils Dåverhög att skildra upplevelser han haft under en resa på Balkan. För övrigt kommer det även att ordnas med ett besök på industrimuseet i Lesjöfors i maj. Kvällarna hålls på Café Borgen, Frälsningsarmén, och är öppna för alla män. Varje gång serveras kaffe eller te.

Då kommer Bernt Magnusson att i ord och bilder berätta om en resa i fjol till Georgien, det bergiga landet mellan Kaspiska och Svarta havet.

I mars kommer Nils Dåverhög att skildra upplevelser han haft under en resa på Balkan. För övrigt kommer det även att ordnas med ett besök på industrimuseet i Lesjöfors i maj. Kvällarna hålls på Café Borgen, Frälsningsarmén, och är öppna för alla män. Varje gång serveras kaffe eller te.