2018-01-10 07:54

2018-01-10 07:54

Kommunal svarar

Replik:

Till ”Snacka inte skit”

Du som medlem har riktat anklagelser mot Kommunalfacket att det pratas ”skit” om vissa personers förflutna. Detta ska ha resulterat i en snöbollseffekt som gjort att personal på vissa arbetsplatser fått sjukskriva sig. Det här är ingenting vi har någon vetskap eller kännedom om. Vi ser däremot allvarligt på anklagelserna och vill be dig som medlem kontakta oss så vi får reda ut vilka arbetsplatser och personal detta gäller.

Styrelsen Kommunal

Till ”Snacka inte skit”

Du som medlem har riktat anklagelser mot Kommunalfacket att det pratas ”skit” om vissa personers förflutna. Detta ska ha resulterat i en snöbollseffekt som gjort att personal på vissa arbetsplatser fått sjukskriva sig. Det här är ingenting vi har någon vetskap eller kännedom om. Vi ser däremot allvarligt på anklagelserna och vill be dig som medlem kontakta oss så vi får reda ut vilka arbetsplatser och personal detta gäller.

Styrelsen Kommunal

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.