2018-10-10 13:41

2018-10-10 13:41

Soldyrkare på trädäck

Nedskräpning:

Det där med ett trädäck vid Varnan mellan torgen lät intressant. Det blir nog härligt att sitta på om man får en sommar som den var nu lika varm och lång. Sen är det upp till oss invånare att sköta oss om det ska bli en fin upplevelse, det är nog frestande att bara släppa öl eller colaburken i vattnet när de blivit tomma. Likaså plastpåsar och pizzakartonger, de försvinner ju, i alla fall ner till dammluckan.

Det är upp till oss om vi vill se ett renare Kristinehamn.

Jag, en skräphatare

Det där med ett trädäck vid Varnan mellan torgen lät intressant. Det blir nog härligt att sitta på om man får en sommar som den var nu lika varm och lång. Sen är det upp till oss invånare att sköta oss om det ska bli en fin upplevelse, det är nog frestande att bara släppa öl eller colaburken i vattnet när de blivit tomma. Likaså plastpåsar och pizzakartonger, de försvinner ju, i alla fall ner till dammluckan.

Det är upp till oss om vi vill se ett renare Kristinehamn.

Jag, en skräphatare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.