2018-09-13 11:17

2018-09-13 11:17

Nya dryckesvanor

Energi:

Av den stora mängden tomma burkar med energidrycker som ligger överalt på stadens gator och parker, så måste det vara en bästsäljare för butikerna. Min reaktion är att när man druckit ur en sådan borde man fått energi att bära den tomma burken till en papperskorg, den är ju lättare nu och inte bara släppa den där innehållet tog slut.

Naturvän

Av den stora mängden tomma burkar med energidrycker som ligger överalt på stadens gator och parker, så måste det vara en bästsäljare för butikerna. Min reaktion är att när man druckit ur en sådan borde man fått energi att bära den tomma burken till en papperskorg, den är ju lättare nu och inte bara släppa den där innehållet tog slut.

Naturvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.