2018-09-11 14:22

2018-09-11 14:22

Tack för ändringen

Äldre:

Tack i bland tänker Gud på de sina. Hoppas att vi som är på ålderns höst kommer upp på banan och det blir slut med alla försämringar som det gamla styret (som nu står på gatan) var duktiga på. Ta detta på allvar. Vi finns kvar!

Rune Krig

Tack i bland tänker Gud på de sina. Hoppas att vi som är på ålderns höst kommer upp på banan och det blir slut med alla försämringar som det gamla styret (som nu står på gatan) var duktiga på. Ta detta på allvar. Vi finns kvar!

Rune Krig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.