2018-08-10 16:46

2018-08-10 16:46

Folkhälsa och informationstavla

Replik:

Bjarne Olsson tycker att konstsnö inte har med folkhälsan (folks hälsa) att göra, men det har tydligen en skatepark men så kostar denna betydligt mera än konstsnöprojektet. Jag har alltid förknippat ordet park med något grönt och med gräs, träd och buskar, men det verkar mest bli grus och betong.

Han tycker dessutom att man inte kan skjuta på informationstavlorna, kan vi inte vänta med dessa tills det blir något positivt att berätta om Kristinehamn ? Typ några år sådär?

Kanske han ändå har rätt att det brådskar, en god nyhet att basunera ut på dessa tavlor vore ett regimskifte efter valet.

Alias

Bjarne Olsson tycker att konstsnö inte har med folkhälsan (folks hälsa) att göra, men det har tydligen en skatepark men så kostar denna betydligt mera än konstsnöprojektet. Jag har alltid förknippat ordet park med något grönt och med gräs, träd och buskar, men det verkar mest bli grus och betong.

Han tycker dessutom att man inte kan skjuta på informationstavlorna, kan vi inte vänta med dessa tills det blir något positivt att berätta om Kristinehamn ? Typ några år sådär?

Kanske han ändå har rätt att det brådskar, en god nyhet att basunera ut på dessa tavlor vore ett regimskifte efter valet.

Alias

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.