2018-07-13 06:00

2018-07-13 06:00

Förmodad spårvagnskrock

: Åsa Arnell

Spårvagnen spårade

ur vid fel spår

och polisen spårade

vid fel spår och

spårade ur helt

i spårundersökningen

Spårvagnen spårade

ur vid fel spår

och polisen spårade

vid fel spår och

spårade ur helt

i spårundersökningen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.