2018-07-11 13:56

2018-07-11 13:56

Grävning vid stadsparken

Arkeologi:

Det är intressant vad de hittar vid grävningarna för stadsparken. Inte bara miljögifter som man efter dåtidens förstånd sa att det försvinner i marken. De har hittat en massa stockar som liknade en kajkant, långt ifrån vattnet. Det skulle vara roligt att se inritat på en modern karta, alla magasin och kajer, var de låg, i förhållande till dagens kaj.

Björn Landberg

Det är intressant vad de hittar vid grävningarna för stadsparken. Inte bara miljögifter som man efter dåtidens förstånd sa att det försvinner i marken. De har hittat en massa stockar som liknade en kajkant, långt ifrån vattnet. Det skulle vara roligt att se inritat på en modern karta, alla magasin och kajer, var de låg, i förhållande till dagens kaj.

Björn Landberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.