2018-06-15 09:26

2018-06-15 09:26

Ringaktning av studenter

Svedjegården:

I NKP 13/6 -18 säger Bjarne Olsson följande: ”Vi behöver fler bostäder och det är på gång. När det gäller äldreboende har vi tagit beslut om det.” Det beslutet är troligen det som enligt Bjarne Olsson (NKP 2/5 -18) togs redan 2017, alltså för ett år sedan och eftersom ännu inget hänt är det ”på gång” och mera ”på gång” blir det då inflyttning ej kan ske före 2022 (NKP 20/4 -18 Lars Nilsson) och ”på gång” blir då en period på minst 6 år!

På frågan om det inte är aktuellt att under den tiden, 6 år, hyra bostäder, är svaret tydligen nej och man fortsätter ”dutta än här, än där.” Svedjegården avfärdas som möjlig plats i ett indirekt otidigt påhopp på ägaren om att lokalerna är så undermåliga att de inte ens skulle väljas som bostäder av studenter. Varför nämns studenter? Har de något, enligt Lars Nilsson, som gör dem lämpliga i detta sammanhang?

Nej, detta blir en ringaktning av både ägaren och alla studenter och ett politiskt språk på låg nivå.

Vidor   

I NKP 13/6 -18 säger Bjarne Olsson följande: ”Vi behöver fler bostäder och det är på gång. När det gäller äldreboende har vi tagit beslut om det.” Det beslutet är troligen det som enligt Bjarne Olsson (NKP 2/5 -18) togs redan 2017, alltså för ett år sedan och eftersom ännu inget hänt är det ”på gång” och mera ”på gång” blir det då inflyttning ej kan ske före 2022 (NKP 20/4 -18 Lars Nilsson) och ”på gång” blir då en period på minst 6 år!

På frågan om det inte är aktuellt att under den tiden, 6 år, hyra bostäder, är svaret tydligen nej och man fortsätter ”dutta än här, än där.” Svedjegården avfärdas som möjlig plats i ett indirekt otidigt påhopp på ägaren om att lokalerna är så undermåliga att de inte ens skulle väljas som bostäder av studenter. Varför nämns studenter? Har de något, enligt Lars Nilsson, som gör dem lämpliga i detta sammanhang?

Nej, detta blir en ringaktning av både ägaren och alla studenter och ett politiskt språk på låg nivå.

Vidor   

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.