2018-06-13 07:39

2018-06-13 07:48

Restaurangen svarar direkt

REPLIK

Vi skulle väldigt gärna vilja förklara händelseförloppet utförligt men väljer att inte göra detta för att skydda våra gästers integritet.

Med det sagt, Insändarens beskrivning är så förvrängt att det nästan inte går att känna igen. Det finns en grupp människor (på Facebook) som bedriver en smutskastningskampanj gentemot mig som driver restaurangen och vår verksamhet samt all personal. Av omdömena, efter denna händelse, på vår Facebook-sida kan man förstå att samma grupp (i många fall personer som inte bor i närheten men framförallt personer som aldrig har besökt oss) kämpar hårt med att dela dessa falska uppgifter till så många som möjligt med syfte att skada vår verksamhet.

Därför har jag tagit kontakt med en jurist för att få råd hur jag ska gå till väga.

Samtidigt vill jag passa på att tacka våra gamla men framförallt alla nya kunder som utrycker medkänsla för det vi blir utsatta för.

Casa Bianca kommer alltid att stå för bästa kvalité och god service.

Vi syns på uteserveringen där vi tillsammans stöttar Sveriges äventyr i sommarens VM i Ryssland!

Mvh

Serkan med personal

Casa Bianca

Med det sagt, Insändarens beskrivning är så förvrängt att det nästan inte går att känna igen. Det finns en grupp människor (på Facebook) som bedriver en smutskastningskampanj gentemot mig som driver restaurangen och vår verksamhet samt all personal. Av omdömena, efter denna händelse, på vår Facebook-sida kan man förstå att samma grupp (i många fall personer som inte bor i närheten men framförallt personer som aldrig har besökt oss) kämpar hårt med att dela dessa falska uppgifter till så många som möjligt med syfte att skada vår verksamhet.

Därför har jag tagit kontakt med en jurist för att få råd hur jag ska gå till väga.

Samtidigt vill jag passa på att tacka våra gamla men framförallt alla nya kunder som utrycker medkänsla för det vi blir utsatta för.

Casa Bianca kommer alltid att stå för bästa kvalité och god service.

Vi syns på uteserveringen där vi tillsammans stöttar Sveriges äventyr i sommarens VM i Ryssland!

Mvh

Serkan med personal

Casa Bianca

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.