2018-05-18 11:51

2018-05-18 11:51

Till de styrande inom S

Debatt: Gör om och gör rätt

Politik.

Ni slår er för brösten i NKP över allt bra som ni tycker att ni gjort för Kristinehamns befolkning. Hur är det med den saken? Vi kan ju börja med kvarteret Björktrasten.

Trots massivt motstånd vad gäller rivning av de gamla skolorna, skövling av träden, borttagning av den lilla parken med soffor för trötta vandrare och förstörelse av boendemiljö för de boende utefter Prästgatan; vidhåller ni, med dårars envishet, att kvarteret Björktrasten är den bästa och enda möjliga platsen för den nya skolan.

Det har funnits förslag att bygga skolan bakom statt och bostäder/äldreboende i Björktrasten.

Gör så! Det finns ännu möjlighet att göra om och göra bra! För eleverna en gemensam skolgård. Bra för boende längs Prästgatan.

Också hoppfull

Ni slår er för brösten i NKP över allt bra som ni tycker att ni gjort för Kristinehamns befolkning. Hur är det med den saken? Vi kan ju börja med kvarteret Björktrasten.

Trots massivt motstånd vad gäller rivning av de gamla skolorna, skövling av träden, borttagning av den lilla parken med soffor för trötta vandrare och förstörelse av boendemiljö för de boende utefter Prästgatan; vidhåller ni, med dårars envishet, att kvarteret Björktrasten är den bästa och enda möjliga platsen för den nya skolan.

Det har funnits förslag att bygga skolan bakom statt och bostäder/äldreboende i Björktrasten.

Gör så! Det finns ännu möjlighet att göra om och göra bra! För eleverna en gemensam skolgård. Bra för boende längs Prästgatan.

Också hoppfull

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.