2018-05-18 10:14

2018-05-18 10:14

Olustig fågelinvasion

Oljud:

Snälla rara kommunhuset, jag orkar inte mer! Jag har en diagnos som gör mig överkänslig mot ljud, kräver mer sömn än normalt och mina mediciner gör att jag har en ökad kroppstempratur vilket medför att jag behöver hålla fönstret öppet om nätterna. Jag bor i innerstaden, det gör tydligen alla kajor och fiskmåsar också! Det är ett enormt bråkande mellan dessa fåglar och det skriks och härjas dygnet runt. Snart kläcks äggen också och då blir det ännu värre. Både på jobbet och hemma krävs det att jag fredar mig med paraply för dessa djur när jag tar mig till och från bilen.

Idag (fredag) skrev jag ett Kristinehamnsförslag på kommunens hemsida som man kan rösta på om man tycker kommunen bör hjälpa till att minska fågelbeståndet. Jag är snart helt knäckt av detta, orkar inte mer!

Terese

Snälla rara kommunhuset, jag orkar inte mer! Jag har en diagnos som gör mig överkänslig mot ljud, kräver mer sömn än normalt och mina mediciner gör att jag har en ökad kroppstempratur vilket medför att jag behöver hålla fönstret öppet om nätterna. Jag bor i innerstaden, det gör tydligen alla kajor och fiskmåsar också! Det är ett enormt bråkande mellan dessa fåglar och det skriks och härjas dygnet runt. Snart kläcks äggen också och då blir det ännu värre. Både på jobbet och hemma krävs det att jag fredar mig med paraply för dessa djur när jag tar mig till och från bilen.

Idag (fredag) skrev jag ett Kristinehamnsförslag på kommunens hemsida som man kan rösta på om man tycker kommunen bör hjälpa till att minska fågelbeståndet. Jag är snart helt knäckt av detta, orkar inte mer!

Terese

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.