2018-05-18 10:14

2018-05-18 10:14

Elpistoler på rättspsyk

Arbetsmiljö:

Angående problemet med psykiatrin i Kristinehamn och att flera skötare känner sig osäkra, anser jag att de borde ha rätt, precis som polisen att använda teasers/elpistoler för att kunna försvara sig. Självklart noga uppföljning av detta.

Men känns som på sikt att det kan skapa en lugnare arbetsmiljö för de som faktiskt försöker hjälpa dessa svårt utsatta människor. Även föra en dialog med patienter om detta.

Anonym

Angående problemet med psykiatrin i Kristinehamn och att flera skötare känner sig osäkra, anser jag att de borde ha rätt, precis som polisen att använda teasers/elpistoler för att kunna försvara sig. Självklart noga uppföljning av detta.

Men känns som på sikt att det kan skapa en lugnare arbetsmiljö för de som faktiskt försöker hjälpa dessa svårt utsatta människor. Även föra en dialog med patienter om detta.

Anonym

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.