2018-05-18 11:51

2018-05-18 11:51

Dålig asfaltering

Trafik:

26:an har nu ”lagats” från Nybble ner till Västra Götaland. Lagningarna är dåligt utförda med 2-4 cm höga kanter och små högar i små hålen. Stora ojämnheter vid längre lagningar så frågan är om det inte var bättre med hålen. När man kommer söder om Gullspång mot Mariestad så är det perfekt utfört. Varför detta mediokra arbete i södra Värmland?

Håkan Vase-Wickström

26:an har nu ”lagats” från Nybble ner till Västra Götaland. Lagningarna är dåligt utförda med 2-4 cm höga kanter och små högar i små hålen. Stora ojämnheter vid längre lagningar så frågan är om det inte var bättre med hålen. När man kommer söder om Gullspång mot Mariestad så är det perfekt utfört. Varför detta mediokra arbete i södra Värmland?

Håkan Vase-Wickström

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.