2018-05-16 10:34

2018-05-16 10:34

Kan någon svara?

Äldreomsorg:

Nära 40 personer väntar på att få komma till ett äldreboende. Människor lider, kommunens kostnader ökar. Ingenting händer. Svedjegården och HK-center har erbjudit lokaler, men kommunen är inte intresserad av att ha äldreboende i fastigheter, som den inte äger. Alla undrar varför. Kan någon ansvarig ge svar på denna fråga: Varför kan inte kommunen hyra lokal för äldreboende?

Brita Olsson

Nära 40 personer väntar på att få komma till ett äldreboende. Människor lider, kommunens kostnader ökar. Ingenting händer. Svedjegården och HK-center har erbjudit lokaler, men kommunen är inte intresserad av att ha äldreboende i fastigheter, som den inte äger. Alla undrar varför. Kan någon ansvarig ge svar på denna fråga: Varför kan inte kommunen hyra lokal för äldreboende?

Brita Olsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.