2018-05-15 10:38

2018-05-15 10:38

Underbara Kristinehamn

Positivt:

Härligt att se husbilsklubben på årsmötesbesök ännu en gång. Tänk vilka positiva omdömen alla dessa cirka 1000 människor sprider runt hela landet.

Man törs väl anta att detta mobila fritidsintresse i förlängningen är en avknoppning av Cabbyabriken som tyvärr är borta men efterlämnat många avknoppningar som fortfarande lever.

Härligt initiativ är även dansbandsåterföreningen i Klockargården den 19 maj. Vi äldre minns säkert orkestrarna som vi svängde vår ungdomliga ben till i omgivningens folkparker och danslokaler, heder åt utflyttade Mats Elg samt övriga lokala entusiaster som ideellt planerat och genomför detta arrangemang.

Jansson

Härligt att se husbilsklubben på årsmötesbesök ännu en gång. Tänk vilka positiva omdömen alla dessa cirka 1000 människor sprider runt hela landet.

Man törs väl anta att detta mobila fritidsintresse i förlängningen är en avknoppning av Cabbyabriken som tyvärr är borta men efterlämnat många avknoppningar som fortfarande lever.

Härligt initiativ är även dansbandsåterföreningen i Klockargården den 19 maj. Vi äldre minns säkert orkestrarna som vi svängde vår ungdomliga ben till i omgivningens folkparker och danslokaler, heder åt utflyttade Mats Elg samt övriga lokala entusiaster som ideellt planerat och genomför detta arrangemang.

Jansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.