2018-04-13 15:43

2018-04-13 15:43

Problem med att rullstolarna försvinner

Insändarsvar:

Svar till: ”Lennart Sundberg”, 11/4. Vi beklagar att du fått leta efter en rullstol när du besökt oss. Vi har tidigare haft flera rullstolar i entrén för transporter inom vårdcentralen. Tyvärr har vi problem med att rullstolarna försvinner och i dagsläget finns bara en kvar. För att inte också denna ska försvinna har vi valt att ha rullstolen inlåst i receptionen. En lapp har satts upp på platsen där rullstolarna tidigare fanns där det framgår att man ska vända sig till receptionen för lån, men vi jobbar på en lösning för att det ska vara enkelt för dig som patient att låna en rullstol.

Gerda Geiborg Larsson

chef Vårdcentralen Kristinehamn Karolina Sundström chef serviceenheten Kristinehamnsområdet

Svar till: ”Lennart Sundberg”, 11/4. Vi beklagar att du fått leta efter en rullstol när du besökt oss. Vi har tidigare haft flera rullstolar i entrén för transporter inom vårdcentralen. Tyvärr har vi problem med att rullstolarna försvinner och i dagsläget finns bara en kvar. För att inte också denna ska försvinna har vi valt att ha rullstolen inlåst i receptionen. En lapp har satts upp på platsen där rullstolarna tidigare fanns där det framgår att man ska vända sig till receptionen för lån, men vi jobbar på en lösning för att det ska vara enkelt för dig som patient att låna en rullstol.

Gerda Geiborg Larsson

chef Vårdcentralen Kristinehamn Karolina Sundström chef serviceenheten Kristinehamnsområdet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.