2018-03-14 11:00

2018-03-14 11:00

Kör över invånarna

Replik:

Bjarne Olsson det går bra för Kristinehamn

Må så vara att flera kommuner i landet "visar handlingskraft och motbevisar illvilliga försök till smutskastning av det svenska folkhemmet" men definitivt inte sossestyret i Kristinehamn som kör över innevånarnas önskningar totalt vad gäller t e x skola (innovationscenter), äldreboende och invandringsproblem. Så Bjarne Olsson med bihang ta av er skygglapparna och sluta slå er för bröstet!

Hoppas på nytt kommunstyre efter valet

Bjarne Olsson det går bra för Kristinehamn

Må så vara att flera kommuner i landet "visar handlingskraft och motbevisar illvilliga försök till smutskastning av det svenska folkhemmet" men definitivt inte sossestyret i Kristinehamn som kör över innevånarnas önskningar totalt vad gäller t e x skola (innovationscenter), äldreboende och invandringsproblem. Så Bjarne Olsson med bihang ta av er skygglapparna och sluta slå er för bröstet!

Hoppas på nytt kommunstyre efter valet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.