2018-03-14 11:45

2018-03-14 11:45

Jag själv som tyckte

Replik:

Svar till Observer. Intressant att du har ägnat din tid åt att söka upp mitt namn och min ålder, men mig veterligen är varken att vara man eller kategoriserad som äldre något krav på att få yttra sin åsikt. Du behöver inte heller dra slutsatsen att min familj står bakom vad jag skrev, eftersom det helt och hållet var jag själv som tyckte att uttalandet var fullkomligt osmakligt och därför valde att svara. Om du har vidare funderingar tar jag gärna en diskussion över en kopp kaffe, och inte anonymt i en lokaltidning. Väl mött!

Julia-Saga Herhold Nilsson

Svar till Observer. Intressant att du har ägnat din tid åt att söka upp mitt namn och min ålder, men mig veterligen är varken att vara man eller kategoriserad som äldre något krav på att få yttra sin åsikt. Du behöver inte heller dra slutsatsen att min familj står bakom vad jag skrev, eftersom det helt och hållet var jag själv som tyckte att uttalandet var fullkomligt osmakligt och därför valde att svara. Om du har vidare funderingar tar jag gärna en diskussion över en kopp kaffe, och inte anonymt i en lokaltidning. Väl mött!

Julia-Saga Herhold Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.