2018-03-14 10:57

2018-03-14 10:57

Farbara gator eller en park?

Prioriteringar:

Vad är viktigast: en parkanläggning vid Svinvallen och gångbro över Varnan för tiotals miljoner kronor eller att våra gator och cykelvägar är i farbart skick? Just nu är förfallet i full gång men som vanligt beror det väl på vädret.

Våra styrande politiker är ju ofta ”ute och cyklar” men det verkar inte vara på Kristinehamns gator.

Nyfiken

Vad är viktigast: en parkanläggning vid Svinvallen och gångbro över Varnan för tiotals miljoner kronor eller att våra gator och cykelvägar är i farbart skick? Just nu är förfallet i full gång men som vanligt beror det väl på vädret.

Våra styrande politiker är ju ofta ”ute och cyklar” men det verkar inte vara på Kristinehamns gator.

Nyfiken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.