2018-03-14 11:45

2018-03-14 11:45

Bästa Ivar J

Replik:

Det finns nog ingen som klagar på en prydlig blomsterrabatt på kommunens mark i skogskanten på baksidan av ens hus. Men de flesta av oss kristinehamnare vill förmodligen inte se grannens lövhögar, brädhögar, släpkärror, skrotbilar, båtkärror, trädgårdsmöbler med mera när vi tittar ut genom fönstren. Och om upplagen gränsar till en gång- eller cykelväg stör det säkert fler än grannen. Dessutom finns det ju en rättviseaspekt: Alla som valt att bo i villa har inte en tomt som gränsar till kommunens mark, och lägenhetsboende får inte gå ut i skogen och ställa upp sådant som inte ryms på balkongen.

Slutsats: Det är bra om kommunen håller rent på sin mark!

”Naturvän”

Det finns nog ingen som klagar på en prydlig blomsterrabatt på kommunens mark i skogskanten på baksidan av ens hus. Men de flesta av oss kristinehamnare vill förmodligen inte se grannens lövhögar, brädhögar, släpkärror, skrotbilar, båtkärror, trädgårdsmöbler med mera när vi tittar ut genom fönstren. Och om upplagen gränsar till en gång- eller cykelväg stör det säkert fler än grannen. Dessutom finns det ju en rättviseaspekt: Alla som valt att bo i villa har inte en tomt som gränsar till kommunens mark, och lägenhetsboende får inte gå ut i skogen och ställa upp sådant som inte ryms på balkongen.

Slutsats: Det är bra om kommunen håller rent på sin mark!

”Naturvän”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.