2018-03-13 14:07

2018-03-13 14:07

Så var det Centerpartiet

Politik:

Centerpartiet med Lööf i spetsen har under lång tid hånat och spytt gala över SD, men efter allt som kommer fram vilka medlemmar ni har och den åsikt dessa söker pådyvra oss, med egna lagar är det nog dags att städa framför egen tappa. Det är snart val och jag hoppas att de som skall rösta ser upp. Det är nog inte fel att även Lööv sansar sig i sina uttalanden

Rune Krig

Centerpartiet med Lööf i spetsen har under lång tid hånat och spytt gala över SD, men efter allt som kommer fram vilka medlemmar ni har och den åsikt dessa söker pådyvra oss, med egna lagar är det nog dags att städa framför egen tappa. Det är snart val och jag hoppas att de som skall rösta ser upp. Det är nog inte fel att även Lööv sansar sig i sina uttalanden

Rune Krig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.