2018-02-12 09:54

2018-02-12 09:54

Mycket dåligt skottat

Djurgårdsvägen:

Det är fruktansvärt dåligt plogade/skottade både gångbanor och körbanor i K1-föreningen på Djurgårdsvägen i Kristinehamn. Tänk att man inte bryr sig om vad folk tycker. Det går inte att förflytta sig till fots. Man måste gå på gräsmattan för att inte föreningen tar tag i dom snöproblem som har uppstått.

Jag har pratat med flera medlemmar som säger ”det lönar sig inte, dom bryr sig inte”. Om något skulle hända så kan det stå föreningen mycket dyrt.

Ni i styrelsen som bestämmer skärp er, och det nu.

En som inte vill bryta benen

Det är fruktansvärt dåligt plogade/skottade både gångbanor och körbanor i K1-föreningen på Djurgårdsvägen i Kristinehamn. Tänk att man inte bryr sig om vad folk tycker. Det går inte att förflytta sig till fots. Man måste gå på gräsmattan för att inte föreningen tar tag i dom snöproblem som har uppstått.

Jag har pratat med flera medlemmar som säger ”det lönar sig inte, dom bryr sig inte”. Om något skulle hända så kan det stå föreningen mycket dyrt.

Ni i styrelsen som bestämmer skärp er, och det nu.

En som inte vill bryta benen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.