2017-12-06 11:55

2017-12-06 11:55

Underlättar med en bro

Varnan:

Den planerade bron vid inre hamn kommer att underlätta för ”gamlingarna” att ta sig till och från Coop Forum. Sedan kan de ”flinka” fortsätta att gå runt och få sin motion. Många synpunkter finns detta är en.

Nisse

Den planerade bron vid inre hamn kommer att underlätta för ”gamlingarna” att ta sig till och från Coop Forum. Sedan kan de ”flinka” fortsätta att gå runt och få sin motion. Många synpunkter finns detta är en.

Nisse

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.