2017-12-06 13:48

2017-12-06 13:48

Till skattebetalare 29/11

Replik:

Du pratar om de lata som inte orkar gå 50 m. extra. Prata med de ”lata” pensionärerna som kämpar med sina matkassar. Din måttstock är något annorlunda än min, avståndet runt vid vågbron är c:a 250 m. x 2=500 m. man vill ju komma tillbaka. Du som tycks ha god fysik kan ju erbjuda din hjälp till de som inte är så raska.

Också skattebetalare

Du pratar om de lata som inte orkar gå 50 m. extra. Prata med de ”lata” pensionärerna som kämpar med sina matkassar. Din måttstock är något annorlunda än min, avståndet runt vid vågbron är c:a 250 m. x 2=500 m. man vill ju komma tillbaka. Du som tycks ha god fysik kan ju erbjuda din hjälp till de som inte är så raska.

Också skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.