2017-08-11 11:41

2017-08-11 11:41

Till våra kommunalråd

Insändare:

Sluta upp med att slänga osakligheter på varandra och börja prata med varandra, det som försiggår i tidningen verkar vara på rena lekisstadiet. Ni sitter väl i samma bunker så det kan väl inte vara så svårt och tala med varandra.

Vill även skriva att dom personer som Socialförvaltningen sänt ut på kvällar och nätter håller verkligen inte måttet, alldeles för unga utan någon som helst erfarenhet (riktat till dig Bjarne)

Med vänlig hälsning.

Observer

Sluta upp med att slänga osakligheter på varandra och börja prata med varandra, det som försiggår i tidningen verkar vara på rena lekisstadiet. Ni sitter väl i samma bunker så det kan väl inte vara så svårt och tala med varandra.

Vill även skriva att dom personer som Socialförvaltningen sänt ut på kvällar och nätter håller verkligen inte måttet, alldeles för unga utan någon som helst erfarenhet (riktat till dig Bjarne)

Med vänlig hälsning.

Observer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.