2017-07-17 11:05

2017-07-17 11:05

Även vi i Björneborg vill ha blommor

MILJÖ

Jag är uppvuxen i Björneborg och har bott här hela mitt liv. När vi tillhörde Visnums kommun i min ungdom var det prydligt och fint i vårt vackra samhälle. Under Kristinehamns kommuns ledning ser det bedrövligt ut och det har blivit värre för varje år.

Endast gräsklippning av våra parkområden. Ogräs och sly där det ska växa häckar och buskar. Till midsommar tog vi för givet att vi skulle få lite blommor utställda precis som det finns inne i Kristinehamn. Det har vi fått varje år tidigare.

Så skärpning ni ansvariga inom Kristinehamns kommun.

En trogen björneborgare

 

Endast gräsklippning av våra parkområden. Ogräs och sly där det ska växa häckar och buskar. Till midsommar tog vi för givet att vi skulle få lite blommor utställda precis som det finns inne i Kristinehamn. Det har vi fått varje år tidigare.

Så skärpning ni ansvariga inom Kristinehamns kommun.

En trogen björneborgare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.