2017-04-21 14:19

2017-04-21 14:19

Fint på området

A9:

Nu, så här i elfte timmen, vill jag ge Farmartjänst en stor eloge!

Jag gillar hur fint A9-området har blivit. 38 hektar mark är ingen lek att sköta om och hålla fint och med tanke på allt och alla som far runt där, både väder, bilar, folk och fä, har det säkert inte alltid varit så roligt. Inte enkelt heller. Det är ett rent otroligt arbete ni gjort här, och ni som jobbar har alltid varit glada och trevliga.

Hoppas era efterträdare håller området lika snyggt.

Efter alla år blir det tomt efter er.

Hundflanör

Nu, så här i elfte timmen, vill jag ge Farmartjänst en stor eloge!

Jag gillar hur fint A9-området har blivit. 38 hektar mark är ingen lek att sköta om och hålla fint och med tanke på allt och alla som far runt där, både väder, bilar, folk och fä, har det säkert inte alltid varit så roligt. Inte enkelt heller. Det är ett rent otroligt arbete ni gjort här, och ni som jobbar har alltid varit glada och trevliga.

Hoppas era efterträdare håller området lika snyggt.

Efter alla år blir det tomt efter er.

Hundflanör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.