2016-09-27 09:54

2016-09-27 09:54

Mer personal på Regnbågen

Svar:

Svar till undrande angående Regnbågens korttidsboende.

Du har naturligtvis rätt i att när inte Broängen ville delta i upphandlingen av boendet, så hamnade vi i en situation där från planerade neddragning av platser med 10, så försvann 18 platser. Problemet blev ännu mer komplicerat eftersom vi hade platserna på entreprenad och i en fastighet vi ej äger. Nu har vi i gott samarbete med stiftelsen flyttat alla till nytt önskat boende.

Situationen på Regnbågen var vid insändaren sådan att vi hade en överbeläggning på 3 platser, vilket naturligtvis kompenseras med mer personal. Vi hoppas att vi så fort som möjligt kan få bort överbeläggningen och jag vet att personalen gör sitt allra bästa för att det ska bli bra under tiden.

Med vänliga hälsningar.

Lars Nilsson

Ordförande i socialnämnden.

Svar till undrande angående Regnbågens korttidsboende.

Du har naturligtvis rätt i att när inte Broängen ville delta i upphandlingen av boendet, så hamnade vi i en situation där från planerade neddragning av platser med 10, så försvann 18 platser. Problemet blev ännu mer komplicerat eftersom vi hade platserna på entreprenad och i en fastighet vi ej äger. Nu har vi i gott samarbete med stiftelsen flyttat alla till nytt önskat boende.

Situationen på Regnbågen var vid insändaren sådan att vi hade en överbeläggning på 3 platser, vilket naturligtvis kompenseras med mer personal. Vi hoppas att vi så fort som möjligt kan få bort överbeläggningen och jag vet att personalen gör sitt allra bästa för att det ska bli bra under tiden.

Med vänliga hälsningar.

Lars Nilsson

Ordförande i socialnämnden.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.