2016-09-23 06:00

2016-09-23 06:00

Beror kaos på stängning?

Fråga:

Läste insändare att det är kaos och överbeläggning på korttids-äldreboendet Regnbågen.

Har därför en fråga till Lars Nilsson, socialnämndens ordförande, om det möjligen beror på att ni S, MP och V la ner Broängens äldreboende? Är det redan nu brist på äldreboenden i centrala Kristinehamn? Är det därför det nu blir överbeläggning på Regnbågen?

Luttrad äldreanhörig

Läste insändare att det är kaos och överbeläggning på korttids-äldreboendet Regnbågen.

Har därför en fråga till Lars Nilsson, socialnämndens ordförande, om det möjligen beror på att ni S, MP och V la ner Broängens äldreboende? Är det redan nu brist på äldreboenden i centrala Kristinehamn? Är det därför det nu blir överbeläggning på Regnbågen?

Luttrad äldreanhörig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.