2016-09-19 11:14

2016-09-19 11:14

Tanken för dagen

INSÄNDARE

Vi har alla något att klaga på då och då. Nyckeln till att inte fastna på det stadiet är humor. Ja, att kunna skratta åt sig själv. Och tur att kunna hallelujanumret till änglarnas reklamationsavdelning. Amen.

Tant V. från Stenstaliden, 87 år

Vi har alla något att klaga på då och då. Nyckeln till att inte fastna på det stadiet är humor. Ja, att kunna skratta åt sig själv. Och tur att kunna hallelujanumret till änglarnas reklamationsavdelning. Amen.

Tant V. från Stenstaliden, 87 år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.