2016-09-19 14:33

2016-09-19 14:33

Bussresan kostar 100 kronor

Kollektivtrafik:

Mycket intressant hur kommunalråden engagerar sig i kollektivtrafiken inom staden. Man har gett ett uppdrag att se över om man inte kan sänka taxorna eller till och med att man får åka gratis. Men nu kommer min fråga. Vet ni kommunalråd att det kostar, tur och retur Björneborg, Bäckhammar, Nybble, 100 kronor?! Ni kanske behöver titta på detta istället för trafiken från centrum till Picasso.

Peter Jakobsson

Mycket intressant hur kommunalråden engagerar sig i kollektivtrafiken inom staden. Man har gett ett uppdrag att se över om man inte kan sänka taxorna eller till och med att man får åka gratis. Men nu kommer min fråga. Vet ni kommunalråd att det kostar, tur och retur Björneborg, Bäckhammar, Nybble, 100 kronor?! Ni kanske behöver titta på detta istället för trafiken från centrum till Picasso.

Peter Jakobsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.