2016-09-19 06:00

2016-09-19 06:00

Buss hela helgen

INSÄNDARE: Kollektivtrafik

Äntligen en reaktion från Kristinehamns kommun. Har under de två senaste åren både skrivit insändare till NKP och mail till Värmlandstrafik angående busslinje 65 till Strandudden och ifrågasatt 13 turer alla vardagar, alltså 26 resor, (åker minst en gång per vecka fram och åter olika tider) alltid tom buss.

Har föreslagit fem turer per dag alla dagar även helger då det inte går någon tur alls på söndagar och två turer lördag förmiddag före klockan 12.00.

Skärgården är ju lika fin att besöka vardagar som helger året runt och buss skulle nog åkas om priset sänktes och även de med bil skulle nog åka ut om bussen gick på helger, det är då människor är lediga.

Bott i huvudstaden där kollektivtrafiken fungerar året runt med sunda priser.

 

Har föreslagit fem turer per dag alla dagar även helger då det inte går någon tur alls på söndagar och två turer lördag förmiddag före klockan 12.00.

Skärgården är ju lika fin att besöka vardagar som helger året runt och buss skulle nog åkas om priset sänktes och även de med bil skulle nog åka ut om bussen gick på helger, det är då människor är lediga.

Bott i huvudstaden där kollektivtrafiken fungerar året runt med sunda priser.

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.