2016-09-12 06:00

2016-09-12 06:00

Ett fint och uppskattat matställe

INSÄNDARE: Broängen

Ja nu firar väl ni i den sossestyrda kommunen ett stort gravöl troligen på Broängen med deras fina mat.

Då ni äntligen fått stänga ett mycket fint, även av mig besökt, matställe. Ett toppenställe att äta på. Även personalen var toppen, men de kanske inte hade den röda rosen. Det måste kännas skönt att nu lyckades. Tacka vet jag allt som ni sossar kan styra, där är allt toppen. Grattis.

Rune Krig

 

Då ni äntligen fått stänga ett mycket fint, även av mig besökt, matställe. Ett toppenställe att äta på. Även personalen var toppen, men de kanske inte hade den röda rosen. Det måste kännas skönt att nu lyckades. Tacka vet jag allt som ni sossar kan styra, där är allt toppen. Grattis.

Rune Krig

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.