2016-09-12 06:00

2016-09-12 06:00

Ett fint och uppskattat matställe

INSÄNDARE: Broängen

Ja nu firar väl ni i den sossestyrda kommunen ett stort gravöl troligen på Broängen med deras fina mat.

Då ni äntligen fått stänga ett mycket fint, även av mig besökt, matställe. Ett toppenställe att äta på. Även personalen var toppen, men de kanske inte hade den röda rosen. Det måste kännas skönt att nu lyckades. Tacka vet jag allt som ni sossar kan styra, där är allt toppen. Grattis.

Rune Krig

 

Då ni äntligen fått stänga ett mycket fint, även av mig besökt, matställe. Ett toppenställe att äta på. Även personalen var toppen, men de kanske inte hade den röda rosen. Det måste kännas skönt att nu lyckades. Tacka vet jag allt som ni sossar kan styra, där är allt toppen. Grattis.

Rune Krig

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.