2016-09-08 11:33

2016-09-08 11:33

Någon annan betalar

INSÄNDARE: Ekonomi

Teknikcentret som ska byggas på Björktrasten kommer att få vara med i del 2 av Någon annan betalar och där kommer du Bjarne med flera få huvudrollen hur man kastar medborgarnas pengar i sjön.

Att hyra baracker för fem till sju miljoner kronor per år, förstärka marken kosta 10 till 20 miljoner och då vet man att denna siffra är uppskattad så om det kostar 30 vet vi inte än. Ta ansvar för våra pengar.

Sunt förnuft

 

Att hyra baracker för fem till sju miljoner kronor per år, förstärka marken kosta 10 till 20 miljoner och då vet man att denna siffra är uppskattad så om det kostar 30 vet vi inte än. Ta ansvar för våra pengar.

Sunt förnuft

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.