2016-09-08 11:33

2016-09-08 11:33

Någon annan betalar

INSÄNDARE: Ekonomi

Teknikcentret som ska byggas på Björktrasten kommer att få vara med i del 2 av Någon annan betalar och där kommer du Bjarne med flera få huvudrollen hur man kastar medborgarnas pengar i sjön.

Att hyra baracker för fem till sju miljoner kronor per år, förstärka marken kosta 10 till 20 miljoner och då vet man att denna siffra är uppskattad så om det kostar 30 vet vi inte än. Ta ansvar för våra pengar.

Sunt förnuft

 

Att hyra baracker för fem till sju miljoner kronor per år, förstärka marken kosta 10 till 20 miljoner och då vet man att denna siffra är uppskattad så om det kostar 30 vet vi inte än. Ta ansvar för våra pengar.

Sunt förnuft

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.