2016-06-13 06:00

2016-06-13 06:00

Välkommen att hjälpa oss

Svar

Bäste ”Gammal medlem i Djurskyddet” Tråkigt att Du önskar kommunicera med oss via insändarsidan. Du hade sluppit detta om du kontaktat oss direkt. Det hade ju varit trevligare för oss alla. Eller hur? Läget på Djurvilan är som det har varit de senaste åren. Skillnaden som du kommer att märka, är att de små broarna och bänkarna kommer att behandlas inom kort. Detta har blivit eftersatt de senaste åren. Nu kommer det att ske. När du läser NKP, vilket många fler borde göra, så läser du säkert också kattspalten. Vårt stora fönster mot medlemmarna och övriga läsare. Tack och lov till NKP. Då kan du inte ha undgått att läsa om hur vi önskar krafter som hjälper oss i det praktiska arbetet på Djurhemmet. I dag är vi en liten skara som arbetar för föreningen. Därför gamle medlem, välkommen i gänget att hjälpa oss. Vi behöver din energi och dina råd.

Styrelsen och anställda

Djurskyddet Kristinehamn

 

Bäste ”Gammal medlem i Djurskyddet” Tråkigt att Du önskar kommunicera med oss via insändarsidan. Du hade sluppit detta om du kontaktat oss direkt. Det hade ju varit trevligare för oss alla. Eller hur? Läget på Djurvilan är som det har varit de senaste åren. Skillnaden som du kommer att märka, är att de små broarna och bänkarna kommer att behandlas inom kort. Detta har blivit eftersatt de senaste åren. Nu kommer det att ske. När du läser NKP, vilket många fler borde göra, så läser du säkert också kattspalten. Vårt stora fönster mot medlemmarna och övriga läsare. Tack och lov till NKP. Då kan du inte ha undgått att läsa om hur vi önskar krafter som hjälper oss i det praktiska arbetet på Djurhemmet. I dag är vi en liten skara som arbetar för föreningen. Därför gamle medlem, välkommen i gänget att hjälpa oss. Vi behöver din energi och dina råd.

Styrelsen och anställda

Djurskyddet Kristinehamn

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.