2016-06-13 14:10

2016-06-13 14:10

En oas i närområdet

Bjurbäcken

Ett positivt inlägg bland de flesta andra.

Besökte häromdagen Bjurbäckens slussar, en liten oas i närområdet med prunkande grönska, blommor och vacker fågelsång. Mycket välskött område med flera promenadalternativ. Som extra plus det lilla kanalkaffet med hembakt och fika.

Rekommenderas varmt för en liten utflykt.

Jan Karlsson

Ett positivt inlägg bland de flesta andra.

Besökte häromdagen Bjurbäckens slussar, en liten oas i närområdet med prunkande grönska, blommor och vacker fågelsång. Mycket välskött område med flera promenadalternativ. Som extra plus det lilla kanalkaffet med hembakt och fika.

Rekommenderas varmt för en liten utflykt.

Jan Karlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.