2016-05-24 10:00

2016-05-24 10:00

Låt oss åka en dag om året

Cruising:

Varför stänger kommunen av centrala Kristinehamn för under crusingen? Dom stängde av vägarna redan strax efter klocken 20 på kvällen. Jag kan inte under min vildaste fantasi förstå varför detta måste göras.

Jag bor själv i centrum och deltog även i crusingen och tycker att detta förstör hela kvällen för oss. Jag stör mig inte av motorljuden eller av musiken från bilarna under natten eller dagen. Men det går jättebra från kommunens sida att Fastingen spelar väldigt hög musik långt in på natten. Jag minns än dom dagarna i mina yngre år då jag börja åka bil här i stan och det var crusing att dom inte stängde av stan. Jag tycker att detta är skamligt av Kristinehamns kommun att dom bara kan hålla på så här. Sluta upp å larva er och låt oss åka en dag om året!

Christoffer Sköld

Varför stänger kommunen av centrala Kristinehamn för under crusingen? Dom stängde av vägarna redan strax efter klocken 20 på kvällen. Jag kan inte under min vildaste fantasi förstå varför detta måste göras.

Jag bor själv i centrum och deltog även i crusingen och tycker att detta förstör hela kvällen för oss. Jag stör mig inte av motorljuden eller av musiken från bilarna under natten eller dagen. Men det går jättebra från kommunens sida att Fastingen spelar väldigt hög musik långt in på natten. Jag minns än dom dagarna i mina yngre år då jag börja åka bil här i stan och det var crusing att dom inte stängde av stan. Jag tycker att detta är skamligt av Kristinehamns kommun att dom bara kan hålla på så här. Sluta upp å larva er och låt oss åka en dag om året!

Christoffer Sköld

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.