2016-05-11 06:00

2016-05-11 06:00

Moped på cykelbanan

Klass II: Får arga blickar

De arga blickar jag får av cyklister och fotgängare är inte att leka med. Jag åker inte fort eller vårdslöst! Möter cyklister som åker i bredd och vägrar ge mig plats, utan jag får snällt åka ut på gräset.. fotgängare som även de vägrar att ge mig plats, utan jag får stanna och vänta tills de kan ge mig plats, så jag kan passera.

Jag vill bara med dessa ord informera att vi som åker klass ll moped ska åka på cykelbana, där sådan finns. Finns att läsa mer på transportstyrelsens hemsida om detta.

Trevlig moped på er.

40+ mopedist.

De arga blickar jag får av cyklister och fotgängare är inte att leka med. Jag åker inte fort eller vårdslöst! Möter cyklister som åker i bredd och vägrar ge mig plats, utan jag får snällt åka ut på gräset.. fotgängare som även de vägrar att ge mig plats, utan jag får stanna och vänta tills de kan ge mig plats, så jag kan passera.

Jag vill bara med dessa ord informera att vi som åker klass ll moped ska åka på cykelbana, där sådan finns. Finns att läsa mer på transportstyrelsens hemsida om detta.

Trevlig moped på er.

40+ mopedist.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.