2016-04-28 16:12

2016-04-28 16:12

Svar till en som värnar om innerstadens image

Hotellskylten:

Det är roligt att folk engagerar sig i en vacker byggnad. Stadshotellskylten är en av de saker vi tittar på att lösa, det ligger på vår prio-lista. Men det tar lite tid att ordna med en ny skylt och med tillstånd att sätta upp den.

Patrik Ekman

Vd Stadshotellet Kristinehamn

Det är roligt att folk engagerar sig i en vacker byggnad. Stadshotellskylten är en av de saker vi tittar på att lösa, det ligger på vår prio-lista. Men det tar lite tid att ordna med en ny skylt och med tillstånd att sätta upp den.

Patrik Ekman

Vd Stadshotellet Kristinehamn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.