2016-04-22 14:35

2016-04-22 14:35

Våren är en underbar årstid

Livsglädje:

Visst är det en härlig tid vi är inne i nu?

Lite kallt kan tyckas, men solens strålar värmer gott när de är framme. Alla blommor som slagit ut, fåglarna som hittat hit och inte minst alla människor med leenden på läpparna gör mig själaglad.

Tänk om alla dysterkvistar som skriver under ordet är fritt kunde ta sig tid att se allt det fina också. Det finns trots allt så mycket att glädjas över, om man bara vill. Problemet är väl att många bara letar efter det dåliga.

Naturälskaren

 

Lite kallt kan tyckas, men solens strålar värmer gott när de är framme. Alla blommor som slagit ut, fåglarna som hittat hit och inte minst alla människor med leenden på läpparna gör mig själaglad.

Tänk om alla dysterkvistar som skriver under ordet är fritt kunde ta sig tid att se allt det fina också. Det finns trots allt så mycket att glädjas över, om man bara vill. Problemet är väl att många bara letar efter det dåliga.

Naturälskaren

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.