2016-04-18 10:45

2016-04-18 10:45

Talmannen behöver sätta ner foten

POLITIK

Efter Wallströms agerande vid KU-förhöret är det dags att riksdagens talman sätter ner foten och talar om för henne vad som gäller. Hade Persson fortfarande varit i farten hade han helt klart haft ett samtal med henne. Hon hamnade inte i Bryssel utan anledning Lövden började med att plocka in gammal fallfrukt det dröjer väl inte innan Winberg dyker upp igen.

r.

Efter Wallströms agerande vid KU-förhöret är det dags att riksdagens talman sätter ner foten och talar om för henne vad som gäller. Hade Persson fortfarande varit i farten hade han helt klart haft ett samtal med henne. Hon hamnade inte i Bryssel utan anledning Lövden började med att plocka in gammal fallfrukt det dröjer väl inte innan Winberg dyker upp igen.

r.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.