2016-04-13 06:00

2016-04-13 06:00

Tiden används till patientbesök

SVAR TILL ENHETSCHEF: Besviken diabetiker

Den aktuella telefontiden, torsdagar 11.00 till 11.30, stängdes förra året i månadsskiftet maj/juni i samband med att en av våra distriktssköterskor slutade. Vid tidpunkten fick vi två samtal från patienter per vecka och därför beslutades om förändring så att denna tid kunde användas för patientbesök i stället.

Det finns dock flera sätt att ta kontakt. I väntrummet på plan 2 har vi en brevlåda där man kan lämna meddelanden för kontakt med våra diabetessköterskor och förnyelse av recept. Det går också att nå oss via 1177.se och vi har röstbrevlåda för förnyelse av recept och hjälpmedel som lyssnas av varje dag. Den 4 april öppnar vi också en webbtidbok där våra diabetespatienter kan använda tjänsten för om- och avbokning av tid.

Vi hoppas att detta ska vara till god hjälp för att nå oss på vårdcentralen.

Den aktuella telefontiden, torsdagar 11.00 till 11.30, stängdes förra året i månadsskiftet maj/juni i samband med att en av våra distriktssköterskor slutade. Vid tidpunkten fick vi två samtal från patienter per vecka och därför beslutades om förändring så att denna tid kunde användas för patientbesök i stället.

Det finns dock flera sätt att ta kontakt. I väntrummet på plan 2 har vi en brevlåda där man kan lämna meddelanden för kontakt med våra diabetessköterskor och förnyelse av recept. Det går också att nå oss via 1177.se och vi har röstbrevlåda för förnyelse av recept och hjälpmedel som lyssnas av varje dag. Den 4 april öppnar vi också en webbtidbok där våra diabetespatienter kan använda tjänsten för om- och avbokning av tid.

Vi hoppas att detta ska vara till god hjälp för att nå oss på vårdcentralen.

  • Ingela Agnarsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.