2016-04-01 11:58

2016-04-01 11:58

Tjusiga ord lyfter Kristinehamn

Åsa Sandin

Bjarne Olsson putsar på sitt eftermäle som bror duktig.

I otaliga insändare slår han sig för bröstet och skriver om sina bravader. K.A Karlsson byggde ett Manhattan som rasade efter hans bortgång. Ternemar bidrog till att lägga ned A9 och Värmlands modernaste sjukhus.

Teknik- och innovationscentrum låter finare än praktisk gymnasieskola. Många experter varnar för byggnation vid Jakobsbergsskolan - förstärkning av kaj och omfattande pålning. Det finns mark där detta inte behövs. Spara pengar och ge Bengt Olson 600 000 kronor, så det blir slut på denna skandal. Hur många invånare vill se en 15 meter hög betongkoloss på vårt fina Marierbergsområde? Höghus har inte heller plats här. Nu ska Kristinehamn bli en läns-nod, tjusigt värre.

Stadens bästa skola läggs ned. Möjligheter till fysisk aktivitet var oslagbar på denna skolgård. Utomhusmiljön var lika viktig som undervisningen. Övriga skolor saknar detta, att elevr aka ha aktiviter i friska luften prioriteras inte vare sig av skolledning eller elever. Löpträning och styrketräning borde förekomma varje skoldag. P. H Ling ovh Maja Carlkvist visste hur man skulle träna ungdomar och Lanefelts tv-program engagerade många tittare. Nu är det stillasittande som gäller.

I otaliga insändare slår han sig för bröstet och skriver om sina bravader. K.A Karlsson byggde ett Manhattan som rasade efter hans bortgång. Ternemar bidrog till att lägga ned A9 och Värmlands modernaste sjukhus.

Teknik- och innovationscentrum låter finare än praktisk gymnasieskola. Många experter varnar för byggnation vid Jakobsbergsskolan - förstärkning av kaj och omfattande pålning. Det finns mark där detta inte behövs. Spara pengar och ge Bengt Olson 600 000 kronor, så det blir slut på denna skandal. Hur många invånare vill se en 15 meter hög betongkoloss på vårt fina Marierbergsområde? Höghus har inte heller plats här. Nu ska Kristinehamn bli en läns-nod, tjusigt värre.

Stadens bästa skola läggs ned. Möjligheter till fysisk aktivitet var oslagbar på denna skolgård. Utomhusmiljön var lika viktig som undervisningen. Övriga skolor saknar detta, att elevr aka ha aktiviter i friska luften prioriteras inte vare sig av skolledning eller elever. Löpträning och styrketräning borde förekomma varje skoldag. P. H Ling ovh Maja Carlkvist visste hur man skulle träna ungdomar och Lanefelts tv-program engagerade många tittare. Nu är det stillasittande som gäller.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.