2016-03-23 11:10

2016-03-23 11:10

Telefontiden behövs

DIABETES

Hur kan ni ansvariga ta bort telefontiden för diabetessköterskan vid vårdcentralen Kristinehamn-Nybble? Detta sker samtidigt som antalet fall av diabetes ständigt ökar. När det bara finns ett nummer att nå vårdcentralen ökar också kötiden. Är det då inte konstigt att folk vänder sig till akutsjukvåden? Vi som är äldre vill/kan inte utnyttja ”Mina vardkontakter” Många av oss önskar personlig kontakt med vården.

Besviken diabetiker

Hur kan ni ansvariga ta bort telefontiden för diabetessköterskan vid vårdcentralen Kristinehamn-Nybble? Detta sker samtidigt som antalet fall av diabetes ständigt ökar. När det bara finns ett nummer att nå vårdcentralen ökar också kötiden. Är det då inte konstigt att folk vänder sig till akutsjukvåden? Vi som är äldre vill/kan inte utnyttja ”Mina vardkontakter” Många av oss önskar personlig kontakt med vården.

Besviken diabetiker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.