2016-03-23 11:06

2016-03-23 11:06

Frivilligt välja butik

SVAR PÅ TAL

Det är roligt att vi alla är olika! Jag handlar ofta på Maxi och har bara positiva ord att säga om dem. Om jag har fått en vara som inte motsvarar mina förväntningar har jag aldrig stött på några problem med att byta eller lämna tillbaka den om jag inte är nöjd. Personalen på Maxi är helt suveräna tycker jag! Det bästa av allt du ”fiskmås” är att det är helt frivilligt att handla där!

Glad Påsk / Jessica

Det är roligt att vi alla är olika! Jag handlar ofta på Maxi och har bara positiva ord att säga om dem. Om jag har fått en vara som inte motsvarar mina förväntningar har jag aldrig stött på några problem med att byta eller lämna tillbaka den om jag inte är nöjd. Personalen på Maxi är helt suveräna tycker jag! Det bästa av allt du ”fiskmås” är att det är helt frivilligt att handla där!

Glad Påsk / Jessica

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.