2016-03-21 11:15

2016-03-21 11:15

Svar till F.d. KD-sympatisör

KRISTDEMOKRAT

Kristdemokraterna i Kristinehamn är glada över att Ove Bengtssons engagerat för KD och vår kommun. Vi sökte dialog med Ove. Han har genuint och ärligt engagemang för hela samhället, näringslivet och framför allt för människors väl. Ove läste först in sig på vårt parti- och principprogram, sedan är resten historia –som det heter.

Jag, och många med mig, har genom åren sett Ove som en klok, mångkunnig och kreativ man med äkta patos. Han gillade vårt program och ville tjäna sin kommun. Han fick med glädje partiets förtroende att företräda partiet. Så var det!

När Ove skrev insändaren som signaturen ”F.d. KD-sympatisör” refererar till (NKP-webb 16/3) utgick han från att läsarna förstår tanken bakom den korta textrad signaturen nämner. De flesta förstod nog.

Räknat i längre perspektiv inser vi att de vågor av invandring Sverige tagit emot i århundraden blev viktiga tillskott som gjort vårt land bättre och mer framgångsrikt. Så lär det bli även med den invandring vi nu ser.

Den del som skattebetalarna nu bekostar kommer med råge tillbaka. Vi blir fler, ekonomisk aktivitet växer och kultur m.m. berikas. Bortom det rent humanitära värdet är det en ”god affär” En ”winwin”-situation som vi bör se positivt på!

Kristdemokraterna i Kristinehamn är glada över att Ove Bengtssons engagerat för KD och vår kommun. Vi sökte dialog med Ove. Han har genuint och ärligt engagemang för hela samhället, näringslivet och framför allt för människors väl. Ove läste först in sig på vårt parti- och principprogram, sedan är resten historia –som det heter.

Jag, och många med mig, har genom åren sett Ove som en klok, mångkunnig och kreativ man med äkta patos. Han gillade vårt program och ville tjäna sin kommun. Han fick med glädje partiets förtroende att företräda partiet. Så var det!

När Ove skrev insändaren som signaturen ”F.d. KD-sympatisör” refererar till (NKP-webb 16/3) utgick han från att läsarna förstår tanken bakom den korta textrad signaturen nämner. De flesta förstod nog.

Räknat i längre perspektiv inser vi att de vågor av invandring Sverige tagit emot i århundraden blev viktiga tillskott som gjort vårt land bättre och mer framgångsrikt. Så lär det bli även med den invandring vi nu ser.

Den del som skattebetalarna nu bekostar kommer med råge tillbaka. Vi blir fler, ekonomisk aktivitet växer och kultur m.m. berikas. Bortom det rent humanitära värdet är det en ”god affär” En ”winwin”-situation som vi bör se positivt på!

  • Roland Leben

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.