2016-03-04 11:17

2016-03-04 11:17

Bygg på Broängen

HÅLLER MED

Håller fullständigt med Lars Nilsson. Det måste vara bättre att bygga på den så kallade Cirkusplatsen på Broängen. Tre punkthus för +70 år . Nära till centrum, nära till Coop Forum. Kan inte bli bättre.

Då blir Sannakajen ett attraktivt boende för unga familjer. Vad skall vi +70 år med en kajplats till?

Nej tänk som Lars skriver både en och två gånger.

Peter Jakobsson

Håller fullständigt med Lars Nilsson. Det måste vara bättre att bygga på den så kallade Cirkusplatsen på Broängen. Tre punkthus för +70 år . Nära till centrum, nära till Coop Forum. Kan inte bli bättre.

Då blir Sannakajen ett attraktivt boende för unga familjer. Vad skall vi +70 år med en kajplats till?

Nej tänk som Lars skriver både en och två gånger.

Peter Jakobsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.